Tuin & Park

Wij verrichten het onderhoud en reparatie aan al uw tuinmachines. Tevens bieden we ook de mogelijkheid om enkele machines te kunnen huren.

HUSQVARNA
Wat uw missie ook is. Professionals vertrouwen op onze apparatuur omdat we ze testen onder zware omstandigheden, waarvoor kracht, precisie en duurzaamheid nodig zijn. Dit betekent dat ook u kunt vertrouwen op elk product van het merk Husqvarna. Dus, wat u ook wilt bereiken, wij hebben de producten om u daarbij te helpen. Ontdek onze wereld vol producten die vermogen en snelheid combineren met veiligheid, door het gebruik van innovatieve technologie.

Klik hier voor meer informatie over de producten van Husqvarna

MECLEAN
Door consequent te kiezen voor bewezen (veelal mechanische) techniek en door uitsluitend kwaliteitscomponenten te gebruiken bij de productie van onze machines bent u verzekerd van maximale betrouwbaarheid.

AUTOMOWER
Husqvarna, pionier op het gebied van robotmaaien heeft de Automower® ontwikkeld om helemaal zelf het perfecte gazon af te leveren. Na 20 jaar door ontwikkelen heeft de Husqvarna Automower® het hoogste niveau van betrouwbaarheid, kwaliteit en maai- resultaten bereikt met een minimum aan menselijke handelingen.

PELLENC
Dankzij 40 jaar ervaring, beschikt PELLENC over een netwerk van meer dan 800 professionals die tot uw beschikking staan, over de hele wereld. Elke klant van PELLENC kan verder rekenen op een commerciële dienst die advies geeft over het gereedschap dat het meest beantwoordt aan zijn beroep (wijnbouw, olijfteelt, boomteelt en groene zones) en een klantendienst dicht bij de klant voor het onderhoud van elk gereedschap van Pellenc, met het oog op de instandhouding van de prestaties.

Klik hier om hun site te bezoeken

TORO
Toro zag het levenslicht in 1914 en heeft sindsdien zijn naam en het vertrouwen van zijn klanten opgebouwd door innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van landbouw en gazononderhoud. Ook vandaag blijven we trouw aan onze rijke traditie. Elke dag streven we ernaar om hoogwaardige nieuwe productenen diensten te ontwikkelen die uitblinken in prestaties, productiviteit en comfort, de waarden die de klanten van Toro verwachten. Zo staan we particuliere en professionele klanten bij in het onderhoud van golfbanen, sportvelden, openbare groenruimtes en landbouwvelden.

Klik hier om hun site te bezoeken

Volg Rovem op Facebook