Valtra

Scandinavische know-how
Onze hoog gelegen positie op het noordelijk halfrond heeft Valtra tot de meest betrouwbare en meest innovatieve trekkerfabrikant gemaakt.

Jaren zwaar werk op het veld, op boerderijen, in bossen en een innovatieve R & D hebben Valtra tot een robuuste en wendbare trekker gemaakt. We kennen zowel regen als zonneschijn. We worden op onze thuisbasis in Finland en daarbuiten over de hele wereld geconfronteerd met extreme hitte en-of de koude noordpool. Onze ervaringen maken ons niet alleen betrouwbaar – ze leren ons helemaal aan te passen aan het veranderende gezicht van de landbouw en het loonwerk. Of het nu gaat om zuivel- of bosbouw of suikerriet. Wij pakken de uitdaging aan en ontwikkelen robuuste en betrouwbare oplossingen die aan alle behoeftes voldoen.

Het is onze missie bij Valtra om tractoren te ontwikkelen en mogelijkheden en diensten aan te bieden die uw dagelijks werk gemakkelijker maken. Iedere Valtra wordt gebouwd naar de individuele wensen van de klant en wordt in de eigen fabriek in Suolahti, hartje Finland, vervaardigd. Wij voorzien u van tools en ondersteuning die u vraagt om uw bedrijf optimaal te runnen, zoals u dat wilt.

valtra-foto